febrero 19, 2014

Do you know Messengers?


Sempre que el calendari marca alguna data assenyalada, a casa meva acostumem a celebrar-ho regalant-nos unes bones postres. Aquest 14 de febrer, però, els concursants i finalistes del programa Oh! Happy day  Barcelona Gospel Messengers, ens van fer variar els plans:




M'agrada com dirigeix el Ramon Escalé (porta també l'Esclat Gospel Singers), així que no em volia perdre el concert de divendres al Kursaal, que la veritat, no va decebre.El concert va estar bé i també la foto que tooot el teatre es va fer amb ells en acabar:


(i és que a part de guapos i cantar bé, també són originals, tu)


Per acabar (i com no podia ser d'una altra manera), un sopar a la Creperia del C/Circumval·lació, a fer les famoses postres i alguna cosa més. Us deixo l'enllaç per si no la coneixeu, i de pas us recomanaré si passeu alguna estona, que proveu l'amanida creperia, (15,50euros, però prou complerta per a fer plat únic).







2 comentarios:

  1. No lo entendí todo, pero hablas de comida y, sobre todo, de postres. Y a mí me encanta todo lo que lleve azúcar. Tiene buena pinta ese sitio que recomiendas, lástima que me pille algo lejos,

    ResponderEliminar
  2. A falta de algunas cosas HdI, buenos són postres!

    ResponderEliminar