octubre 20, 2014

Festival de Cinema + sopar a Can Laury


Volent trencar una mica la rutina laboral, la passada setmana vam posar rumb cap al Festival de Cinema Fantàstic a Sitges, (a on feia una eternitat que no hi anàvem!):
 
 
 
Després d'haver de renunciar a les nostres entrades per veure Automata i al seu protagonista Antonio Banderas (un cop comprades, vaig adonar-me que tenia un altre compromís i no hi podia faltar), vam fer una segona intentona i dimecres vam baixar a veure la francesa Aux yeux des vivants.
 
 
 
La pelicula... entretinguda (terror conuntoquegore, eso sí), però realment amb aquest post el que he volgut fer és propaganda al festival i a l'ambient tant especial que s'hi respira aquells dies a les sales de projecció. Per a qui encara no el conegui (i més si és una miiica cinèfil), no el decebrà.
 
 
  
I bé, ja després d'una película recomano sopar a Can Laury, un restaurant que es troba al Port d'Aiguadolç, a només cinc minuts de l'Auditori Melià Sitges. El preu mitg de la carta, són uns 35euros., però l'ambient i el menjar us encantaran.
 
 
 
Com veieu, un dimecres verdaderament de cine! 
 
 
 

2 comentarios:

  1. Jolin que envidia de paella, jajajaja di que si a disfrutar de un miércoles como dios manda ;)

    ResponderEliminar
  2. Pues sí, Laura, que bien va romper con la rutina semanal! y lo mejor es que laborablemente, hace la semana más llevadera.

    ResponderEliminar