agosto 03, 2014

NUEVA YORK


Reconec que la ciutat m'ha asfixiat una mica, (suposo que som masses els turistes que hem coincidit en aquesta època de l'any). Hi ha moments de recompensa, però, i alguns d'ells he pogut fotografiar-los i penjar-los en aquesta entrada.

M'ha encantat, per exemple, Times Square; enormes rètols lluminosos que fan sempre de dia la ciutat que no dorm mai:



 

Va impactar-me, també, l'espai de les Torres Bessones. La meva amiga i col·lega de viatge, feia quinze anys que havia estat a la ciutat i evidentment, era una de les coses que volia tornar a veure. El veure la magnitud del forat que van deixar els edificis, ens va posar la pell de gallina. 



Hem voltat per Central Park, pujat a l'Empire State, passejat per aquí i per allà..., però si he de triar un gran moment a NY, aquesta és la vista que ofereix la ciutat ja sigui des d'un ferri, una barca o un helicòpter (i sobretot i millor, cap al tard). És increïble: 



Un parell de recomanacions si viatgeu a la ciutat: els museus públics tenen una tarifa marcada. Si no disposeu de la quantitat pautada (o us sembla excessiva), demaneu amablement si podeu entrar amb menys diners, (probablement no posaran objecció). L'altre és acostar-se a Harlem i veure una missa Gospel, (t'asseguro que retrocediràs en el temps!).


I fins aquí el final recollection d'una ciutat de pel·lícula:




(Aquí us deixo uns blogs que us poden ser d'interès):








2 comentarios:

  1. jejeje ja estava pendent per veure els teus "encuadres"...Molt guapes, especialment les fetes desde el vaixell a la posta, la de tons blaus i desde el empire. petons.isa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Aquests encuadres són el millor i l'únic de les fotos! ja ja ja ja... Cada cop que veig la paraula ISO, me entra un escalofrio! (automàtic i que decideixi la máquina per mi).

      Aix, Isa, tanto curso pa ná...

      Eliminar