"Ja sigui menjat amb cullera, en terrina o en cornet,
qualsevol moment és bo... per fer-los un bon tastet!"
Lola Casas
En aquest blog, hi ha qui cada estiu acostuma a visitar la platja de Vilanova... i les hi ha que es carreguen de kilòmetres per remullar-se a les del bell poble de Mojacar. Si alguna vegada, però, teniu l'oportunitat de visitar aquest últim, i sou dels qui us agrada que un gelat tingui gust a fruita de debó, o que la xocolata sàpiga a xocolata, passeu per la Heladeria Alberto!
(qui els ha tastat, sap de que parlo)
AMEN!!!!!!! Yo soy una de las afortunadas.
ResponderEliminarRicco,meraviglioso, succulently,saporito.....
MAMA MIA
Si alguna verano voy mas lejos de Vilanova .... tendre que pasarme para dar fe de ello !!!!!!!!
ResponderEliminarHo confirmo. Nomes he estat un cop a Mojacar. El poble està molt bé, la platja també...però cada any que marxeu cap al sud el que més em deleix són les visites a l'Alberto...jejeje
ResponderEliminarMRG
Sempre hem sabut que tens un gust exquisit!!!
Eliminar(MRG... saps que amb les incials, m'has fet rumiar i tot??!! ja ja ja... anda que no!)