octubre 12, 2012

NIT DE TEATRE


Amb un cap de setmana llarg per endavant, una bona manera de començar-lo pot ser sortint a veure algún espectacle en cartellera. Feia temps que no anàvem al teatre així que vam anirmar-nos a veure Violines y trompetas, una comèdia que s'estrenava ahir al Kursaal.



Tot i passar una estona entretinguda, personalment vaig trobar l'obra bastant fluixa. Potser va ser perquè en Joan Pera (per mi el millor de l'obra i qui en portava el pes), em feia recordar els seus duets amb Paco Moran i a aquest, el vaig trobar a faltar.




  

P.d.: los asientos del Kursaal són lo más parecido a volar en Lowcost, (dos horas allí, y como no te levantes a estirar las piernas, morirás con el síndrome de la clase turista).



2 comentarios:

  1. el Joan pera no me gusta mucho, pero el otro si, el otro hace años hacia una serie de estas de tv3 de risa, que era demasiado, ahora no recuerdo el titulo, pero era muy bueno

    ResponderEliminar
  2. Ferran Reñé, se llama. Lo que pasa con el Pera, es que siempre acostumbra a hacer el mismo papel. Pero si no llega a ser por él, en serio, la obra hubiera perdido muchisimo.

    ResponderEliminar